گردشگری پایدار

محمد جهانشاهی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲۰۰ روستا به عنوان مقاصد گردشگری روستایی در سطوح محلی، منطقه ای، ملی و بین المللی در این استان وجود دارد.

صنعت گردشگری نقش کلیدی در توسعه پایدار

به گزارش خبرنگار مهر، محمود وفایی گفت: بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا توسعه اقتصادی خود را بر مبنای این صنعت رو به رشد بنا نهاده‌اند.

گردشگری سبز، سلامت و تکنولوژی؛ پرچم نمایشگاه فیتور

سی و ششمین نمایشگاه گردشگری فیتور ۲۰۱۶ با تاکید بر گردشگری سبز، سلامت و تکنولوژی به مدت ۵ روز از ۲۰ تا ۲۴ ژانویه در محل نمایشگاه های بین المللی مادرید برگزار می شود.

گردشگری پایدار ریشه در توسعه جوامع محلی دارد

مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: ظهور اندیشه توسعه پایدار با تأکید بیش از پیش بر افزایش نقش جوامع محلی، حرکت به سمت توسعه گردشگری پایدار را تسهیل می‌کند.

نقش موثر گردشگری در توسعه پایدار جوامع

یک کارشناس مسائل گردشگری، اظهار کرد: گردشگری، از پویاترین فعالیت‌های اقتصادی عصر حاضر است که نقش مهمی در توسعه پایدار جوامع ایفا می‌کند.

25 دی 1395

ضرورت ایجاد توسعه پایدار در روستاهای محروم با مشارکت بسیج سازندگی در طرح‌های گردشگری

مدیر کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان یزد با اشاره به پتانسیل‌های خوب این سازمان برای توسعه پایدار مناطق کمتر بهره‌مند، در ادامه مشارکت بسیج سازندگی در روستاهای هدف طرح‌های گردشگری را خواستار شد.

رونق گردشگری اولویت نخست توسعه پایدار مناطق آزاد است

مدیر گردشگری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی کشور، رونق گردشگری و اشتغالزایی از این بخش را اولویت نخست این دبیرخانه برای توسعه پایدار مناطق آزاد عنوان کرد.

شاخص های توسعه پایدار گردشگری

نظارت، فرآیند اندازه گیری مداوم یک یا چند پدیده به منظور ارزیابی تغییرات آنها در طول زمان است. برای تمامی استراتژی های توسعه پایدار، ارزیابی لازم است چرا که فرصت هایی برای ارزیابی اثربخشی سیاست ها و اقدامات فراهم می کند و توجه را به مسائل جلب می کند و پاسخ های مدیریتی مناسب را موجب می شود.

تعریف توسعه پایدار

مفهوم توسعه پایدار ناظر بر این واقعیت انکار ناپذیر است که ملاحظات مربو ط به اکولوژی میتواند و باید در فعالیتهای اقتصادی به کار گرفته شود . این ملاحظات شامل ایده های ایجاد محیطی منطقی است که در آن ادعای توسعه به منظور پیشبرد کیفیت همه جنبه های زندگی مورد چالش قرار میگیرد.

کارگاه و دوره کوتاه مدت آموزشی

دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری دانشگاه گریفیت استرالیا اقدام به برگزاری کارگاه و دوره کوتاه مدت آموزشی باعنوان برنامه ریزی توسعه پایدار مقصدهای بوم گردی در ایران می کند.

12 دی 1395